Nyår på fjället!

Jag vet inte vad det är, men jag är på sjukt bra humör! Kanske för att det är snö och minus grader. Vem vet?
Herregud var jag märker att jag har förändrats, från en tjej som älskade sommaren mest av allt till en helt annan som ser mer fram emot vintern än sommaren. sjukt, men sanning!
Vi har planerat nyår jätte mycket och det kommer nog bli gaalet! Fast jag är mest deprimerad över att jag inte kommer kunna sätta på mig en jätte fin klänning tillsammans med ett par hög klackar. Icke! I år blir det täckbyxor, vantar, jacka och mössa. ska nämligen fira på fjället i en stuga med massa vänner. Sjukt mysigt, men vilken skillnad! tror det i allafall kommer bli kul fast man inte klätt upp sig. hehe..
men nu ska jag hoppa i duschen, vi hörs kanske senare. SMACK


GALEN

Gaaaaah, jag är riktigt jävla förbannad. Så sjukt less!! det räcker fan nu.
Ska hitta på något riktigt galet med hanna nu, åh!

jag sökte dig och fann mitt hjärta


18 årig pöjk. grattis rasmus moen

Moen fyller 18 idag, vi var på dahlboms en sväng.
hans sköna kommentar
Boston: Hörru, moen vill du ha en nikki sixx
Moen: Eh, nej jag vill ha en nikki seven
Jag: eh? Va?
Moen: ja, jack och seven up. då blir det nikki seven. höhö
Jag, claes å boston: Hahahahha

memories never die

det ända jag önskar är att du vore här Pontus Björk och att allt var som förut.


Måndag

Snön har äntligen lagt sig är i åre och duved öppnade backen i helgen. Lycklig!
Den här gången hoppas vi väl iallafall att snön ligger kvar. Dagen började med sovmorgon till ett wonderful!
Sen har jag tillbringat resten av dagen tillsammans med håkan, patrik och jonis. riktigt trevligt, vi har bara suttit hemma hos mig och pratat massa skit. men man fick ju av sig lite skratt som behövdes. Nu sitter jag och nördar hemma hos eric, pojkarna spelar något pangpang spel. suck!
I morgon ska jag boka intensiv kurs för körkortet och ska försöka peppa på dom att boka min uppskrivning och uppkörning direkt. Det är inte långt kvar nu! lite mer än 3 månader sen är jag en stor flicka. hihi!
Hoppas på bra väder i helgen och skoteråkning. då är jag lycklig! men vi hörs senare bloggen. SMACK

dagens låt


Dagens låt: Tantrum to blind-tell me once

All the crazy shit I did tonight,Those would be the best memories


Jag är bara så fruktansvärt förälskad i låten. Sen så vart jag så glad när Tess sprang emot mig i lördags och sa att hon älskade den här låten sen hon hörde den när jag la ut den på min blogg.
Från och med då så kommer jag alltid att tänka på tess när jag hör den låten. hon såg så söt ut när hon kom emot mig med glittrande ögon och ett stort leende. Det kommer vara våran låt nu ska du bara veta!

Godnatt sverige


Bjuder på en låt innan det är läggdags. hörs i morgon

caroline

Jag och Elina satt och lyssnade på en låt idag som verkligen fick oss båda att tänka tillbaka på tiden i ettan, om verkligen allt. Skolan, vännerna, festerna, allt folk vi träffade.
Jag kan säga att det var riktigt roligt, men det livet jag levde vill jag inte leva igen. jag har gjort det nu och har verkligen inte behov av det mer. Låten stämmer så bra in på hur vi hade det och hur noga våra "vakter" var på att om något hände eller något vi gjorde ringde dom hem till våra föräldrar. Det var allt från att röka, till att ha folk hemma efter tio, till fester. verkligen allt. Jag minns tillbaka hur vi alltid sa på veckodagarna att i kväll mamma, ska vi bara se på film. Det slutade aldrig så, utan det var att man gick ut och festade och kom bakis till skolan. Vilket jag ångrar så mycket. Nu idag så har en person hjälp mig så mycket att släppa det där livet bakom mig. Att inte leva sådär, så mycket det förstörde för mig så fick han mig till en ny människa. Den killen har jag vart i lag med i 6 månader och är fortfarande lika lycklig som jag var när han gled in på källarvägen den 27 april med sin volvo 240 som var målad "esso" över hela bilen. När jag såg hans leende så föll jag direkt. Jag minns hur jag tyckte den där bilden var så ful, men nu saknar jag den verkligen. Jag minns den kvällen som om det var den bästa i mitt liv, jag minns vad jag hade på mig och jag minns vad han hade på sig. Det var kärlek vid första ögonkastet. Vi umgicks jätte mycket efter den kvällen och jag vägrade att inse att jag tyckte om honom så mycket. men O fick mig att verkligen förstå att det är han jag vill ha, det är han jag blivit kär i. Efter 6 månader tillsammans med killen från lill byn ånn känner jag mig fortfarande som ett litet barn, så fort jag bara ser honom så blir det som ett pirr i magen. Jag har äntligen hittat min prins! Claes ulf olof thor.


it´s you, only you

du är den första som fått mig att falla såhär mycket, jag föll för dig och nu vill jag inte vara utan dig.


sorry, dålig uppdatering

Hej bloggen!
jag kan ju börja med att säga förlåt för att jag inte skrivit på ett tag nu. Riktigt dåligt av mig! fy skäms..
har inte riktigt vart på humör. eller ja, klart jag har vart men ändå inte. Vet inte vad det är, men det är något som fattas, något jag vill ha. Jag har väl mest vart arg på en liten (ursäkta språket) slyna, som vill förstöra mitt och claes förhållande. lyckas hon? svar nej. Passa dig!
jobbar hela dagarna, äter och somnar. Bara börja vänja sig det är inte långt kvar. På måndag är det skola igen, jag längtar faktiskt!
seriöst så vet jag inte vad jag ska skriva, men ska försöka komma på något så skickar jag iväg lite fler inlägg ikväll kanske. SMACK


one love, only one love, it´s you!

RSS 2.0