vi kör en dagens

Dagens bästa: Det snöar  
Dagens sämsta: 
Mitt hår vill inte samarbeta med mig
Dagens onödigaste: Det blåser
Dagens telefonsamtal: Glömde telefonen hemma
Dagens jobbigaste: Att gå upp i morse
Dagens längtan: studenten! 184 dagar kvar
Dagens vill-ha: Ett samtal från pappa

onsdag

Hej bloggen.
sitter i skolan och pluggar på ett tråkigt arbete om kolhydrater, sitter med hörlurar och dunkar bandit rock.
idag är det för övrigt 184 dagar kvar tills vi tar studenten och typ 29 dagar kvar till vi går på jul lov, ganska sjukt hur allt kan gå så jävla snabbt.
På tisdag kommer min käre mamma upp och hälsar på, stannar möjligtvis tills på söndag vilket jag hoppas att hon gör. mys mys! Helgen blir det jobb och inte annat.
jaja, simma lugnt. nu ska vi ha vinprovning om jag hörde rätt.. Peace.

äntligen fredag

Hej alla glada. Vaknade upp i världens magknip i morse, det gjorde så hilma ont. Claes låg och snarkade brevid mig medans jag låg och knep för att det gjorde så ont, snäll kille va? Haha. Solen skiner och det är -15 ute. helt underbart. Jag kan inte sluta tänka på min mamma, hon är verkligen någon som jag ser upp till. När jag satt och kollade på bilder sen hon var här uppe senaste, så tänkte jag bara hur mycket jag saknade att bo med henne igen. Men jag vet att vi skulle slå ihjäl varandra efter någon vecka. jag kommer alltid stå på min mammas sida. När hon har det jobbigt, när hon har det bra och när det är hemskt. Jag tänker på dig mamma! du är bäst och du klara allt! Love u!
För övrigt så vet jag inte vad som dagen har att erbjuda idag!
Peace


torsdagsmys

mys torsdag! Har Desperate Housewivs maraton, sjukt mysigt! Imorgon är det helg och det kommer bli den roligaste helgen på länge, det slår jag vad om! skoter och rockabilly fest.

eftersom att jag har lite att göra så blir det en dagens


Dagens bästa: att vakna med claes i morse  
Dagens sämsta: 
bilen ville inte som jag ville i morse
Dagens onödigaste: att det är svin kallt
Dagens telefonsamtal: min arga pojkvän
Dagens jobbigaste: skolan
Dagens längtan: studenten! 190 dagar kvar
Dagens vill-ha: money

rubrik tack

suck.. Jag har i allafall kommit fram till att jag inte ska hålla på med någon blogg design inte. Sög ganska hårt och jag har absolut inte det tålamodet. Haha. Så om det är någon som har lite mer förstånd för det, så hojta gärna till!  känner att det var dags att göra om denna tråkiga blogg. Sitter forfarande i skolan och hänger, slutar om en timme ungefär!  kanske hörs om en stund igen. har lite att göra. Peace

Lite torsdag idag kanske.

skolaskolaskola och åter skola. Sitter och väntar på att lektionen ska börja, läraren är försenad och vi alla elever sitter här. bra jobbat klassen.. Vi har idag 190 dagar kvar till studenten, känns awsomeee! 
ska upp till ånn sen för att lämna bilen, åhh. vill inte lämna den älskade passaten.. Men först blir det hem en sväng till järpen och lämna lite saker och hämta nya. Vi hörs lite senare blooggen. Peace


bra dag kanske?

hallåhej där bloggen. sitter i timmerkojan med ida, jens och hasse, vi snackar lite skit och myser.
Måste bara säga att jag haft en helt underbar dag. började dagen med att åka till skolan och skriva nationellt prov, var klar vid halv elva så då åkte jag upp till timmerkoja för att åka skoter med ida och jens. Den härliga solen sken och det var runt -16 och det var fruktansvärt underbart. Efter det så åkte ida och jens till jobbet för att göra någon brandövning, jag stannade kvar i timmerkojan och la mig för att kolla på DH. Helt besatt! 
Nu vänta jag på världens godaste lasagne som är gjord av ida. Sen blir det myyyys resten av kvällen.
hörs sen. Peace



häng

hallåhej! Sitter i timmerkojan och väntar på bättre tider, Ida åkte till ånn och lämnade malin så hon lät väl dyka upp snart, har för övrigt en nervös hund som springer runt vid mina fötter och gnäller. det är mysigt.
Snön har lagt sig och det är underbart. när jag vaknade i morse så sken solen, då tänkte jag bara att gud vad vinter är fint. jävligt kallt om jag ska vara ärlig. Klä sig varmt så funkar det alltid! 199 dagar kvar till studenten idag då, tiden har gått så fort. Ska försöka få igång en brasa nu så det blir lite varmt i huset, får se hur det gåt med den saken. Vi hörs kanske lite senare.

RSS 2.0