FREDRIK FREDRIK FREDRIK FREDRIK.

dag 2 efter lovet, segt. men ska inte klaga. har ju så sjukt bra schema! höhö..
Sitter hemma hos fredrik nu med hanna, claes och mannen som bor i lyan. hihi!
Vi har en diskuterar just nu om fredrik. Här uppe kallas han hesse, men bara för att retas med han så säger jag fredrik! han hatar det och lyssnar knappt när man ropar på han, höhö. så nu du fredrik! ska jag säga det bara för att du hatar det. Och så hotar han att säga upp kontakten om vi fortsätter.
FREDRIK FREDRIK FREDRIK FREDRIK! hihi!
Vi har i allafall käkat en mycket god och trevligt middag, par middag. fast fredrik och hanna är ej ett par. men nästan par middag! Nu blir det nog lite film skulle jag tro, vi kanske hörs senare. SMACK


hela världen är så underbar!

Dags för skoter time! hörs senare bloggen. ikväll är det 18års kalas för min vän joakim!


<3 dig min älskade!

Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag



18 and life

Suck.. jag är jätte rastlös!
bjuder på en låt så länge, kyss




fredag

godmorgon!
sitter och väntar på att min toast ska bli klar så att jag kan hoppa i mina täckbyxor och sedan sätta mig på skotern. För min älskling är äntligen ledig så idag blir det skoter hela dagen! vi struntade i att åka till häggsjön igår, vi åkte hem till anna och marcus i stället. mycket trevligt!
jaja, frukosten kallar. vi hörs senare bloggen! SMACK


Ha en bra dag alla!

kompis det går bra nu!

Måste bara berömma mig själv lite, shit vad jag är grym asså! har lyckats fått ett sommarjobb och jag är jätte stolt över det, slipper vara fattig i sommar. ohyeah! tacktack. nu har jag berömt klart mig. haha!
Men hej allihoppa. sitter och väntar på att min käraste ska komma hem, så vi kan äta och sedan packa ihop en lite väska med täckbyxor, långkallingar och lite öl så vi kan fara till emils stuga i häggsjön där emil och anton är. mysss! Äntligen är claes ledig, har ju som sagt suttit uppe i ånn hela veckan där det inte finns så jätte mycket att göra, förutom att åka skoter. Och skoter har vi åkte i 4 dagar men sen kom det dåliga vädret och så var det inte lika roligt längre. haha. men terese stölan, tack för denna underbara vecka. du är bäst!
nej, nu ska jag kila och hjälpa till lite med maten kanske. skriver igen i morgon! SMACK
ps. bjuder på två snygga bilder från denna vecka!


en stina, en caroline, en terese!<3

man ska bjuda på sig själv, så denna bjuder på!


vuxen time!

Eftersom att jag har lite att göra så tänkte jag att jag lika gärna kan sätta mig och kolla på lite möbler till lägenheten. Vi har ju besämmt att vi ska köpa en ny säng eftersom att både jag och claes har problem i ryggen. Hemma hos min mor har jag en kanon skön säng som jag vill fortsätta ha, fast i en större storlek och i en anna färg. ska visa hur den ser ut som jag vill ha.

jag känner mig så sjukt gammal som sitter och kollar på möbler, men ska jag erkänna så älskar jag att gå på ikea och handla! haha. tro det eller ej, men det är nästan bättre än att handla kläder! jaja. ska kila. SMACK
 



Torsdag!

Godmorgon gott folk!
redan torsdag, gud vad detta lova har gått för fort. jaja..
Ska snart gå och äta lite frukost och vänta på att anton ringer. Idag blir en sån dag med anton och emil på häggsjön, eftersom att jag är så less på att sitta här i ånn och inte göra något så ska jag spendera min dag med dom. Sen när claes slutar kommer han också. Synd bara att vädret är som det är. men det ser ut som det ska spricka upp när som. håll tummarna!
Somnade jätte fort i går, helt sjukt. jag och claes gick å la oss tio ungefär och båda somnade direkt. Herregud, jag brukar ju vara en natt människa. vad är felet? nej nu är det dags för lite frukost. skriver kanske ett inlägg innan jag åker iväg. SMACK


bjuder på denna bild, klockan 06.15 på min 18 års dag!


lite snack sådär.

Snart börjar klockan närma sig halv åtta och min älskade pojkvän kommer hem. Sjukt vad klockan går sagt när man inte har något att göra. Ska förhoppningsvis börja jobba snart så det är nice.
Men men, lite nytta har jag fått gjort idag i allafall. har ringt min och claes nya hyresvärd så han kan skicka ut hyreskontraktet. Bokat ny tid för körkortet efter som att jag kuggade sist, pluggat hat jag också gjort. så jag känner mig ändå ganska duktig! funderar på att börja kolla på lite möbler som skulle passa bra i våran nya lägenhet. hehe! gud vad jag känner mig vuxen, usch fy blä.. nu får jag sluta! haha. men vi hörs senare bloggen. SMACK

onsdag

Jag vet, jag vet. jag har sagt det så många gånger. men nu är det skärpning med det här. Det har var alldeles för dålig uppdatering på bloggen den sista tiden! skärpning nu! 
Det är ju som sagt påsklov upp i åre. jag åkte från åre i fredags för att spendera min tid i ånn hos claes mamma. kanon! har vart strålande sol i 4 dagar nu. Det jag har gjort dettta lova är att ha sutit på en skoter och i en driva med snö och bara solat. Underbart! Idag var vädret lite sämre men hoppas verkligen solen tittar fram om ett tag. Hur har eran början av lovet varit? 
ska kila ut och ta min morgon cigarett. hörs sen bloggen! SMACK


RSS 2.0